Hvad er Printix og hvordan kan det hjælpe dig med at printe smartere?

Print er en vigtig del af mange arbejdsprocesser, men det kan også være en kilde til frustration, spild og sikkerhedsrisiko. Hvis du leder efter en måde at modernisere og optimere dit printmiljø, bør du overveje at bruge Printix.

Printix er en cloud-baseret software til printadministration, som gør det muligt at printe fra enhver enhed til enhver printer, uanset hvor du er. Printix eliminerer behovet for printservere, printdrivere og VPN-forbindelser, og giver dig fuld kontrol og overblik over dit printmiljø. Printix understøtter også avancerede printfunktioner som sikker udskrivning, mobil udskrivning, printpolitikker og analyser.

Med Printix kan du printe smartere, hurtigere og billigere. Du kan spare tid, penge og besvær med printadministration, og samtidig reducere dit papir- og energiforbrug. Du kan også forbedre din printkvalitet og -sikkerhed, og beskytte dine følsomme data. Printix er en fleksibel og skalerbar løsning, som kan tilpasses til alle organisationer og brancher.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Printix kan hjælpe dig med at printe smartere, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale.

Secure Cloud Print Management Software – Serverless and Easy – Printix

Share This