Om os

Uddannelse af medarbejdere, er det største forsvar.

,Med målrettet undervisning, der passer ind i organisationen, styrkes IT sikkerheden enormt, da medarbejdere igennem læring, forstår at spotte og derved beskytte sig mod phishing mail og andre kendte angreb, som flere og flere bliver ramt af.

Der kan udsendes månedlige trænings mails, som medarbejderen bruger under 10 minutter på, men bliver testet undervejs og virksomheden kan se, hvor de bør sætte ind ift. uddannelse i det specifikke punkt.

Der kan også afholdes små kurser hos virksomheden, hvor der tages udgangspunkt i det virksomheden er mest sårbar overfor.

Husk det er ikke et spørgsmål OM virksomheden rammes af et angreb, men HVORNÅR det sker! – vær derfor beredt.

-=- IKT-People er ambassadør for HackerStop.dk -=-

HackerStop er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få styr på it- og informationssikkerheden. Det kræver et kontinuerligt kompetenceløft og et bedre overblik over udfordringerne hos den enkelte virksomhed.

Mange små og mellemstore virksomheder har brug for et kompetenceløft og en ændret adfærd for at kunne styrke it- og informationssikkerheden. Forbedret it-sikkerhed er afgørende, hvis virksomhederne skal fastholde konkurrenceevnen, udnytte digitale muligheder, sikre en robust produktion og mindske risikoen for cyberangreb.

HackerStop er et gratis awarenessprogram indenfor informationssikkerhed til virksomheder, hvor fokus ligger på kultur og adfærd.

På basis af en række spørgsmål afklares viden-gabs hos medarbejderne. Programmet giver anbefalinger til hvordan du og din arbejdsplads kan udvikle sikkerhedskompetencerne uanset om du er medarbejder, mellemleder eller ledelse.

Tag fat i os, så I også kan komme nemt i gang, med awareness træning.

Se vores HackerStop diplom her:
Diplomasafe

Kontakt os!

Adresse

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Ring til os

+45 70 40 50 28

Share This