IKT-People - hvem er vi

Med samlet mere end 30 års erfaring i IT-konsulentbranchen, har vi været i ilden og fulgt med, som digitaliseringen, skyen og sikkerheden er eksploderet. Vi elsker det vi laver, for det skal være sjovt og spændende, ellers bliver vi aldrig gode til det. Vi sætter nye mål og strategier hele tiden, som verden ændrer sig, for kunderne skal have for dem, det bedste. Ingen kunde er for lille, ingen opgave er for besværlig, for os er det vigtigt at kunden er i fokus og er med hele vejen i hvad der sker.

Tillid

Hvorfor vælge os?

IKT står for informations- og kommunikationsteknologi – altså teknologi der gør det muligt for brugere at få adgang til, redigere, overføre og gemme information/data.

Vi lægger en ære i vores arbejde, vi er ikke tilfreds før kunden er det. Vi tror på den langvarige relation, den relation der er tillid om at alle beslutninger er taget for kundens bedste, efter devisen; hvorfor skal kunden købe den store “kasse”, hvis den mindste er rigelig til at opfylde behovet.

Hvis vi støder på opgaver, der ligger uden for vores kompetenceområde, tager vi en dialog om, hvordan og hvem der bedst kan løse disse opgaver.
Altså finder vi fra starten en solid løsning, vi er enige om, og hvor vi er sikre på, at alle ender når sammen.
Forventningsafstemning er vigtig.

Vi er fleksible og der kommer ikke regninger hver gang telefonen løftes. Vi VIL have at I som kunde er tilfredse med os.

 

Gensidig tillid

Overblik

Kompetencer

Den langvarige relation

Ærekærhed

Martin Stein Frederiksen

Martin Stein Frederiksen

Systemkonsulent / Partner

Kim Brixen Hansen

Kim Brixen Hansen

Systemkonsulent / Partner

Kontakt os!

Adresse

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Ring til os

+45 70 40 50 28

Share This