Videoovervågning

Overvågning i og omkring bygninger findes i en vid udstrækning af systemer og løsninger. Vores er nemme at anvende, data lagres lokalt og er ikke omfattet af et abonnement.

Beskyt det I holder af.

Videoovervågning er ikke noget nyt eller revolutionerende, men bliver hele tiden bedre og mere udbredt. Flere virksomheder anvender det til overvågning af adgangsveje til virksomheden, adgang til serverrum eller rundt om bygninger for perimeter overvågning.

Løsningen vi anvender, gemmer data lokalt hos Jer og gemmer i lang tid bagud (Dog maks. 30 dage jvf. dansk lovgivning). Der er ingen abonnement på løsningen, når den først er sat op er der ingen udgifter andet end strømmen hertil!

Af smarte features kan nævnes at systemet kan genkende om det er personer, dyr eller biler den har fanget, så man behøver altså ikke sidde og kigge timevis af optagelser igennem, hvis man eks. vil se alt der har med personer at gøre.

Hvis man af den ene eller anden årsag ikke ønsker data lokalt, så kan det laves så vi har data liggende i vores hosting miljø.

Kontakt os!

Adresse

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Ring til os

+45 70 40 50 28

Share This