INFO TV / Digital Signage

INFO skærme dækker over mange ting, vi har lavet alt lige fra antenneforeninger, svømmehaller, konferencer, lagre til den simple skærm der viser hvad der er til middag i kantinen, på kontoret. Det er simpelt – og billigt!

Nemt, billigt og gør-det-selv venligt

Systemerne vi anvender, bygger på principper i at det skal være nemt, for slutbrugeren!
Når først systemet er sat op, skal man som bruger selv kunne lægge nyt indhold op, eller inde i systemet på på eks. websider, hvor de ønskede data kan hentes dynamisk, eks. KPI’er, Intranet, Sharepoint osv., kun fantasien sætter grænserne.

– og hvis I ikke vil arbejde med det selv, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe med at ændre i det, som behovet måtte opstå.

Vi har laveret løsninger til infoskærme på store lagre, hvor økonomisystemet viser data på ordrer, i svømmehaller, hvor der vises eks. COVID-19 restriktioner, hvilke baner der er åbne, eller antenneforeninger, der har deres egen infokanal, som eks. her Nyborgnet i Nyborg, der også har et live kamera der panorerer ud over byen.

Lige meget hvad, så kan vi hjælpe med hvad I måtte have af “fantasier” og få dem ført ud i livet.
Som Partner på produktet vi anvender, kan vi også hurtigt få support og hjælp, hvis løsningen skal “tweakes” i en unik retning.

Kontakt os!

Adresse

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Ring til os

+45 70 40 50 28

Share This