Microsoft 365 / Azure

Om din forretning skal “leve” rent i skyen, eller i et samspil mellem at have noget infrastruktur lokalt OG i skyen (hybrid), så tøv ikke med at tage fat i os – inden I beslutter Jer. Både Microsoft 365 og Microsoft Azure.

Arbejd løs i Microsofts Cloud.

Microsoft 365 (Før kendt som Office 365), er Microsofts platform, hvor Jeres medarbejdere kan arbejde hvornår de vil, hvor de vil og på hvilken som helst enhed de vil.

Den henvender sig til virksomheder der allerede har en etableret løsning, enten lokalt med egen hardware eller hostet i anden leverandørs hosting center samt nystartede virksomheder.

Specielt nystartede virksomheder kan spare mange penge og simplificere deres infrastruktur enormt og få glæde af de mange sikkerhedsfeatures som der ligger i skyen, noget som normalt ville være bekosteligt at etablere lokalt.

Her et hurtigt eksempel (pr. medarbejder):

Vil man have lidt mindre features, kan man komme i gang for allerede små 35,-/mdr/medarbejder + moms.

Altså ingen servere eller andet man som virksomhed skal have stående.

Ovenstående gælder samtidigt også for virksomheder der allerede ER etableret, de får samme featuresæt og kan migrere mailbokse fra deres mailserver op i skyen og få alle fordelene. Faktisk går 80% af alle virksomheder denne vej, hvor man har noget i skyen og noget på egen lokation, det kaldes for “Hybrid-løsningen. Nogle applikationer kan man måske ikke flytte og derfor giver det mening at have dem lokalt, hvorimod andre er lige til at flytte.

Læs mere om Microsoft 365 premium ved Microsoft ved at klikke HER!

Microsoft Azure er så noget lidt andet, her kan man hoste AL infrastruktur, som man ahr lokalt, men fæere virksomheder der er gået all-in på denne løsning, har måttet se sig lidt tilbage, da prisen ofte bliver vendepunktet. men også med Azure giver det mening af lave en hybrid-løsning, altså hvor man finder ud af man man rent faktisk kan nyde godt af og hvad man ikke kan. I Azure kan man hoste databaser (SQL/Oracle m.m.) som kan give flere fordele og har flere “muskler” end man har lokalt. Igen er det vigtigt at sammenholde behov / sikkerhed / oppetid ift. prisen ved et flyt. Dette kan vi også være behjælpelige med at analysere.

Læs mere om Microsoft Azure ved at klikke HER!

Kontakt os!

Adresse

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Ring til os

+45 70 40 50 28

Share This