Awareness & Træning

Uddannelse af medarbejdere, er det største forsvar.

Ved at give medarbejderne relevant undervisning, der passer til organisationens behov, øges IT sikkerheden markant, da medarbejderne lærer at genkende og beskytte sig mod phishing mail og andre almindelige angreb, som rammer flere og flere.
Med Knowbe4 sendes der månedlige trænings mails, som medarbejderen bruger mindre end 10 minutter på, men bliver udfordret undervejs og virksomheden kan se, hvor de skal fokusere på uddannelse i det specifikke område.

Vi kan også holde små kurser hos virksomheden, hvor der tages hensyn til det virksomheden er mest udsat for.
Husk det er ikke et spørgsmål OM virksomheden bliver udsat for et angreb,
men HVORNÅR det sker! – vær derfor forberedt.

 

-=- IKT-People er partner med KnowBe4 -=-

 

Knowbe4 er skabt for at hjælpe virksomheder med at få styr på it- og informationssikkerheden. Det kræver en løbende kompetenceudvikling og en ændret adfærd hos medarbejderne. Forbedret it-sikkerhed er afgørende, hvis virksomhederne skal bevare konkurrenceevnen, udnytte digitale muligheder, sikre en robust produktion og minimere risikoen for cyberangreb.
Knowbe4 er et sikkerhedsbevidsthedsprogram til virksomheder, hvor fokus ligger på at styrke den menneskelige firewall og adfærd. Programmet giver dig mulighed for at måle og forbedre din organisations sikkerhedskultur og reducere menneskelig risiko.
Tag fat i os, så I også kan komme nemt i gang, med Knowbe4 træning

Kontakt os!

Adresse

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Ring til os

+45 70 40 50 28

Share This